• 难度: 使用次数:161 入库时间:2017-12-06

    完形填空  先通读下面的短文,掌握其大意,然后从下面四个答案中选择可以填入

    相应空白处的最佳答案。(本大题共10分,每小题1分)

    Some time ago, my wife (妻子) and I traveled to Sydney (悉尼) to visit my sister. We took    1     clothes than we needed and got on the train.

    In front of us, in a face-to-face seat,    2     six young men in their early 20s. They were strong and    3    , and I disliked them at once. They laughed happily and loudly. They had a good time and they    4     a foreign language. As we went quickly    5     the countryside, I kept an eye on them when they joked around. Sometimes they took a look in our direction (方向). When two of them got    6    , I had a short sleep. The rest of them    7     to laugh and joke in their own language.

    We finally arrived at our    8    , only one of them was still on the train. When I moved towards him with our heavy luggage (行李), he was    9     about us and stood up quickly and asked in English: “Want a hand with that, sir?”

    He    10     the heavier bag up the station steps for us. We were pleasantly surprised and very grateful.

    1.    A. many    B. fewer     C. less         D. more

    2.    A. sat        B. looked    C. had         D. stood

    3.    A. polite    B. quiet       C. lazy        D. noisy

    4.    A. told       B. spoke     C. said        D. talked

    5.    A. above    B. onto      C. over        D. through

    6.    A. off       B. up       C. along      D. on

    7.    A. wanted  B. started    C. made      D. continued

    8.    A. house    B. hotel       C. station     D. building

    9.    A. bored    B. worried   C. excited       D. frightened

    10.   A. carried  B. left            C. brought     D. bought

    答案

    *可圈可点组卷cooco.net.cnb

    1D 2A 3D 4B 5D 6A 7D 8C 9B 10A



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: