• 难度: 使用次数:90 入库时间:2017-12-08

    完形填空

    Bill:Good morning,Cindy!

    Cindy:Good 1.  ,Bill. 

    Bill: 2.   are you? 

    Cindy:Im fine, 3.  .And you? 

    Bill:Im 4.  ,too. 

    Cindy:Whats that in your hand?

    Bill:Its 5.   book. 

    Cindy: 6.   it,please. 

    Bill:B-O-O-K,book.

    Cindy:Well,whats this 7.   English? 

    Bill: 8.   is a pen.I write with()it. 

    Cindy:Right.And what 9.   is it? 

    Bill:Black.

    Cindy:Black?

    Bill:Oh,no.Its 10.  

    Cindy:I see.Thanks.

    Bill:Youre welcome.

    1.A.evening      B.afternoon

    C.morning         D.night

    2.A.What          B.How

    C.Whats         D.Hows

    3.A.thank         B.thanks

    C.please          D.too

    4.A.good          B.brown

    C.fine            D.nice

    5.A.a             B.an

    C.the             D./

    6.A.Say           B.Thank

    C.See             D.Spell

    7.A.in            B.at

    C.for             D.of

    8.A.Its         B.It

    C.This            D.That

    9.A.day           B.time

    C.colour          D.name

    10.A.map          B.red

    C.jacket          D.ruler

    答案

    1C 2B 3B 4C 5A 6D 7A 8B 9C 10B

    c题库cooco.net.cne


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: