下载试题
当前位置:
学科首页
>
试题详情
>
语篇
>
时间变换
题型:完型填空
难度:偏难
考频指数:0
下载
复制
1.

At the end of my first year of high school, I realized I needed to find a summer job. I was tired of having to ask my parents for    13    . I wanted to go to the shopping center or movies with friends without having to ask for $20 from my parents. I imagined having a job at a store or at a summer camp where I could play games with children. But what actually happened was    14   . The only job I managed to find was cleaning up tables at a local restaurant.

At first, the idea of clearing tables upset me. The thought of getting up at dawn(黎明) to go clean up after people made me    15    ever asking for a job. The first day was terribly busy. I was running around, racing to get a table ready for the waiting customers. I'll never forget how    16     I felt that day, but I'll also never forget sitting down for lunch with my co-workers for the first time. People my age or ten years older all sat together and talked about their days. All of a sudden I was a part of that, and it felt good to be so    17    .

I've now worked at the restaurant for almost one year. I've learned to be happy about getting up so early, because I know there're going to be a few good    18    every day there.

From starting there as a shy student, I've been able to grow into a person that can go up and    19    anyone, at work or anywhere else. I'm also not as sensitive(敏感的) as I used to be-getting an impolite customer might make me feel bad, but very soon I can laugh it off with my co-workers. The little job has given me so much, and I can't wait to go back and continue to    20    from my experience.

13Afood               Bmoney                    Cattention                 Dadvice

14Aexciting          Bencouraging            Cconfusing               Ddisappointing

15Aforget             Benjoy                     Cregret                     Dimagine

16Atired               Bhappy                     Ccurious                   Drelaxed

17Aloved              Bmissed                    Cneeded                   Dincluded

18Adishes             Bchoices                   Cmoments                Dcustomers

19Afind                Bgreet                      Cpush                      Dstop

20Agrow              Bstand                      Crest                        Dhide

【知识点】时间变换
【答案】

13B

14D

15C

16A

17D

18C

19B

20A

【分析】

本文讲述了我在高中的第一年结束时,在一家餐馆找一份暑期工作。刚开始我感到很累,后悔找到这样一份工作。但是后来,我从一个害羞的学生开始逐渐成长为一个可以在工作中或其他任何地方与任何人打招呼的人。

13句意:他厌倦了向父母要钱。

A. food食物,B. money金钱,C. attention注意力,D. advice建议。根据后文的I wanted to go to the shopping center or movies with friends without having to ask for $20 from my parents.可知,此处表示向父母要钱,故选B

14句意:但实际发生的事情却令人失望。

A. exciting令人兴奋的,B. encouraging令人鼓舞的,C. confusing令人困惑的,D. disappointing令人失望的。根据I imagined having a job at a store or at a summer camp where I could play games with children.The only job I managed to find was cleaning up tables at a local restaurant.可知,我原来想象着找一个在商店或夏令营的工作,但是我设法找到的唯一工作就是在餐馆收拾桌子,这是令我失望的事。故选D

15句意:一想到天一亮就起床去收拾别人的桌子,我就后悔自己找过工作。

A. forget忘记,B. enjoy喜欢,C. regret后悔,D. imagine想象。根据前文的At first, the idea of clearing tables upset me.可知,擦桌子令我感到心烦,因此我后悔找到这份工作,故选C

16句意:我永远不会忘记那天有多累。

A. tired疲倦的,B. happy高兴的,C. curious好奇的,D. relaxed放松的。根据前文的The first day was terribly busy.可知,我很忙,因此感到非常累,故选A

17句意:突然之间,我成了其中的一部分,被包括在内的感觉很好。

A. loved喜欢,B. missed错过,C. needed需要,D. included包括。根据I was a part of that可知,我成了其中一部分,因此感到被包括在内,故选D

18句意:我学会了为早起感到高兴,因为我知道每天都会有一些美好的时刻。

A. dishes菜肴,B. choices选择,C. moments时刻,D. customers顾客。根据前文的but I'll also never forget sitting down for lunch with my co-workers for the first time.可知,我喜欢和同事在一起吃午饭,交谈,认为这是一些美好的时刻。故选C

19句意:我从一个害羞的学生开始逐渐成长为一个可以在工作中或其他任何地方与任何人打招呼的人。

A. find找到,B. greet问候,C. push推动,D. stop停止。根据前文的I've now worked at the restaurant for almost one year可知,我在餐馆里工作,因此要问候顾客。故选B

20句意:这份小工作给了我很多,我等不及要回去继续从我的经历中成长。

A. grow成长,B. stand站立,C. rest休息,D. hide躲藏。根据前文的From starting there as a shy student, I've been able to grow into a person that can go up and ___7___ anyone, at work or anywhere else.可知,此处表示我成长了。故选A

=
编号:181981
更新时间:2021-01-07
答案
纠错
组卷/试题篮
类题推荐:
时间变换
题型:阅读理解
难度:中等
考频指数:114次
下载
复制
1.

Life in the future will be different. Many changes will happen. But what will the changes be?

The population (人口) is growing fast. There will be many people in the world and most of them will live longer than people live now.

Computers will be much smaller and more useful, and there will be at least (至少) one in every room. And computer studies will be one of the important subjects in schools then. People will work fewer hours than they do now and they will have more free time for sports, watching TV and travel. Traveling will be much cheaper and easier. And many more people will go to other countries for holidays.

There will be changes in our food, too. More land will be used for building new towns and houses for all the people. Then there will be less room for cows and sheep, so meat will be more expensive. Maybe no one will eat it every day. Instead they will eat more fruit and vegetables. Maybe people will be healthier. Work in the future will be different, too. Robots will do dangerous and hard work. Because of this, many people will not have enough work to do. This will be a problem.

237In the future there will be ______.

Amuch more fruit  Bmore people      Cless vegetables  Dless people

238Every family will have at least a ______ in the future.

Arobot            Bcow              CTV set           Dcomputer

239In the future people dont have to ______.

Awork long hours  Bwork fast        Cwalk on foot     Deat meat

240People may not eat ______ as much as they do today.

Afruit            Bfish             Cmeat             Drice

241One big problem in the future is that ______.

Amany people dont have to work

Bmany people will not be able to find work

Cpeople have to work fast

Dall the work will be done by robots

【知识点】时间变换
编号:181058
更新时间:2020-12-07
详情
纠错
组卷/试题篮
下载试题
知识点:
版权提示
可圈可点是一个信息分享及获取的平台。不确保部分用户上传资料的来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益,请联系 可圈可点 ,我们核实后将及时进行处理。
终身vip限时299
全站组卷·刷题终身免费使用
立即抢购


使用
说明
客服
群联盟
收藏
领福利