下载试题
当前位置:
学科首页
>
完型填空
>
日常生活类
>
试题详情
难度:
使用次数:136
更新时间:2021-07-15
加入组卷
1.

Dongdong, look 1 this picture. This is a   2 of a classroom. In the picture you can see some desks   3   chairs. On the blackboard, you can see a cat. A map is   4 the door. The room is different from 5 classroom. Under the   6 desk there is a ball.  7 you can’t see it . The boy in the hat is my friend —Jim. He is a new student. He is   8 American. He looks   9 Kate, but they are not  10 .

(    ) 1. A. in         B. on        C. at          D. to

(    ) 2. A. map       B. picture     C. room       D. door

(    ) 3. A. or         B. but        C. there        D. and

(    ) 4.A.behind      B. in         C. at           D. of

(    ) 5. A. yours      B .my       C. me          D. mine

(    ) 6. A. teacher’s   B. teachers’   C. of teacher    D. teacher

(    ) 7. A. so         B. or        C. and         D. but

(    ) 8. A. a          B. an       C. the          D.

(    ) 9.A.after        B. at        C. the same      D. like

(    ) 10. A.sutdent’s   B. boys      C. twins        D girls

查看答案
题型:完型填空
知识点:日常生活类
纠错
【答案】

1.C   2.B   3.D   4.A   5.B   6.A   7.D   8.D   9.D   10.C

=
类题推荐:
日常生活类
难度:
使用次数:226
更新时间:2011-11-11
加入组卷
1.

For several years, Americans have enjoyed teleshopping-watching TV and buying things by phone. Now teleshopping is starting in Europe. In some __1__ countries, people can turn on their __2__ and shop for clothes, jewelry, food, toys and __3__ things.
  Teleshopping is becoming popular in Sweden. __4__, the biggest Swedish company sells different kinds of things on TV in fifteen European countries, and in one year, it makes $10 million. In France, there are two teleshopping channels, and the French __5__ about $ 20 million a year in buying things through those channels.
  In Germany, __6__ last year teleshopping was only possible on one channel for one hour every day. Then the government allowed more teleshopping. Other channels can __7__ for telebusiness, including the largest American teleshopping company and a 24-hour teleshopping company. German __8__ are hoping these will help them sell more things.
  Some people like teleshopping because it allows them to do their shopping without __9__. With all the traffic problems in cities, going shopping is not an easy thing. But at the same time, other Europeans __10__ like this new way of buying things. They call __11__ junk on the air. Many Europeans usually worry about the quality of the things __12__ on TV. They think high quality is the most important thing, and they dont believe they can be sure about the quality of the things __13__.
  The need of high quality means that European teleshopping companies will have to be __14__ the American companies. They will have to be more careful about __15__ of the things they sell. They will also have to work harder to sell things that the buyers cannot touch or see by themselves.

  1. A. European              B. Asian                 C. American                  D. African
  2. A. lights                     B. switches             C. radios                       D. TVs
  3. A. some else              B. another many     C. the other                   D. many other
  4. A. Such as                 B. For example      C. For teleshopping       D. It is like
  5. A. takes                     B. cost                   C. spends                     D. spend
  6. A. to                          B. until                   C. unless                       D. by
  7. A. begin                     B. leave                  C. open                        D. turn on
  8. A. people                   B. women              C. businessmen             D. officials
  9. A. to go out                B. going out
      C. to buy things          D. buying things
  10. A. still                      B. dont                  C. even                         D. wont
  11. A. teleshopping        B. TV                     C. radio                        D. telephone
  12. A. appearing            B. coming out          C. for sale                    D. to buy
  13. A. in the shop           B. on TV                C. they bought              D. by this way
  14. A. the same with       B. different from
        C. as big as              D. larger than
  15. A. the number          B. the quality          C. the places                 D. the buyers

查看答案
题型:完型填空
知识点:日常生活类
复制
试题详情
纠错
难度:
使用次数:291
更新时间:2021-07-16
加入组卷
1.

  At half  1  five, Mrs.  Black heard her husband park the car   2   the house and went out to speak to him right away“What's wrong with you?” he asked“You look worried”“I have  3  a terrible mistake, dear ,” she said“Mrs. Smith called me half  4  hour agoWe were talking and then   5   thinking, I asked her and her husband to come to have dinner  6  us this evening

       “Well, that's  7  to be worried about,” Mr. Black said“We will  have a pleasant  8 We haven't seen the   9   for a long time”“I'd like them  10 ,” Mrs. Black answered. “But I've just 11  there is almost not any food at homeYou didn't remember  12  someI asked you to get some   13  your way home from work three days ago

       “Some food?” Mr. Black said“Oh, my dear, yes, I  14  nowI did  buy someIt's in the carIt's been there for the   15   three days

  ( )1 Apast     Bpassed    Cto     Dat

  ( )2 Ain      Binside    Coutside   Don

  ( )3 Ahad      Bmade    Cgot    Dreceived

  ( )4 Apast     Bto      Cthe    Dan

  ( )5 Awith       Bout of    Cfor    Dwithout

  ( )6 Awith    Bfor     Cwithout   Dout of

  ( )7 Anothing   Beverything  Canything   Dsomething

  ( )8 Ahour    Bday    Cevening  Dweek

  ( )9 Awife      Bhusband  CSmiths  Dfriend

  ( )10Acame      Bto come  Ccome  Dcoming

  ( )11Afinded     Bfounded  Cfound   Dknow

  ( )12Ato buy     Bbought   Cbuying  Dbuys

  ( )13Ain       Bon     Cto    Dabove

  ( )14Aremembered Bforget   Cremember Dremembering

  ( )15Apast    B /     Cpass    Dfuture

   

             

查看答案
题型:完型填空
知识点:日常生活类
复制
试题详情
纠错
难度:
使用次数:147
更新时间:2012-01-01
加入组卷
1.

On my way home I knocked into a stranger as he passed by. “Oh. I'm terribly sorry,” I said. “That’s all right. Please excuse me too; I wasn't even 26____ you. I wish  I didn’t hurt you.”

We were very  27   . We said good-bye and went on our way.

But at home we often  28 our loved ones in a different way.

Later that day, while I was cooking the evening meal, my daughter stood beside me very quietly. When I turned, I nearly  29 her down. “Move out of the way.” I shouted. She walked away, tears (眼泪) in her eyes.

While I lay awake in bed, I realized how  30  I’d spoken. So I decided to get up to say sorry to my daughter. On the way to her bedroom, to my surprise, I found some  31 by the door of the kitchen. At that time my tears began to fall. I quietly went and got down on my knees by her  32 . She woke up and put her arms around my neck when I kissed her. Then I asked, “Did you pick these flowers for me?”

She smiled, “I found them out by the tree. I picked them  33 they're pretty like you. I knew you’d like them. I stood quietly in order to give you a surprise.” “Oh dear, I'm really sorry for the way I acted today; I shouldn’t have shouted at you.”

“ That’s okay. Mom. I  34  you anyway.”

I suddenly realized what a clever way it is to explain the word   35   like this: (F) ather (A) nd (M) other, (I) (L) ove (Y) ou!

26. A. saving      B. helping             C. calling          D. noticing

27. A. sad         B. angry              C. polite           D. proud

28. A. help        B. treat                C. criticize        D. encourage

29. A. put         B. took                C. turned         D. knocked

30. A. sadly       B. rudely               C. softly          D. calmly

31. A. books       B. clothes              C. flowers         D. vegetables

32. A. bed         B. desk                C. chair           D. computer

33. A. if           B. though              C. before          D. because

34. A. love         B. need                C. miss           D. hate

35. A. father        B. mother              C. family          D. daughter

查看答案
题型:完型填空
知识点:日常生活类
复制
试题详情
纠错
下载试题
复制试题
进入组卷
下载知识点
知识点:
版权提示

该作品由: 用户杨鹏飞分享上传

可圈可点是一个信息分享及获取的平台。不确保部分用户上传资料的来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益,请联系 可圈可点 ,我们核实后将及时进行处理。
终身vip限时299
全站组卷·刷题终身免费使用
立即抢购


0
使用
说明
群联盟
收藏
领福利