• 难度: 使用次数:279 入库时间:2014-03-30

    完形填空

    阅读下面的短文,从短文后所给的ABCD四个选项中,选出能填入相应空白处的最佳选项。

       At the beginning of the world, it was Bear who owned Fire. Bear and his people carried Fire with them ____1____ they went.

       One day, Bear and his people came to a great forest, where they found many acorns(橡子) ____2____ on the forest floor. Bear set Fire at the edge(边缘) of the forest, and he and his ____3____ began eating acorns. They went further and further away from Fire, eating the delicious acorns and looking for____4____.

    Fire blazed (发出火焰) up happily for a while  ____5____ it had burned almost all of its wood. It started to smoke. "___6____ me! Feed me!" Fire shouted to Bear. But Bear and his people did not hear Fire's ____7____.

       At that moment, Man came walking through the forest and saw the small Fire.

       "What should I feed you?" Man asked, He had___8____ seen Fire before.

       "I eat sticks and wood of all kinds," Fire said.

       Man ___9____ a stick and put it on Fire. Man got a second stick and then a third one... By this time, Fire's hunger was satisfied.   

       Man warmed himself by the Fire, enjoying the changed colors. Man and Fire were very happy together, and Man fed Fire sticks whenever it got hungry. And now Fire ___10____ to Man.

    (  ) 1. A. whatever   B. however      C. wherever       D. whenever

    (  ) 2. A. blessing     B. playing  C. sleeping       D. lying

    (  ) 3. A. people     B. sister    C. brother        D. parents

    (  ) 4. A. less         B. more              C. little           D. few

    (  ) 5. A. until        B. unless             C. if              D. but

    (  ) 6. A. Hire        B. Twist         C. Feed          D. Mend

    (  ) 7. A. education  B. step        C. voice         D. cries

    (  ) 8. A. ever        B. never            C. always        D. often

    (  ) 9. A. picked up   B. took up C. looked up     D. put up

    (  ) 10. A. lowers       B. cheers       C. likes             D. belongs

    答案

    1C  2D  3A  4B  5A  6C  7D  8B  9A  10D

    ^c oo co.ne t.cn组 卷d


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: