• 难度: 使用次数:26 入库时间:2014-06-07

    完形填空
    根据短文内容,A,B,C,D四个选项中选出一个能填入相应空格内的最佳答案.
    There is good news for the children in the countryside. We may still remember the girl 1 big eyes. Her big eyes are 2 us her dream: I wish to 3 ! In China, there are still 4 girls and boys like her. They want to go to school, but their 5 are too poor. If the family has two or three children, it is harder to 6 the money for all the children. So the parents often ask 7 to stay at home, and boys to go to school.
    Now they needn't 8 the money. From 2006 on, children can go to school for free in some poor places. They don't have to pay for books and other things. Some of them can even get money from the government (
    政府) to make their life 9 .Soon, all the children in the countryside can go to school for free. All families are very happy with the news. It is 10 great.
    1. A. with       B. on       C. to            D. in
    2. A. saying     B. telling   C. speaking     D. talking
    3. A. go to work B. go to bed C. go to school D. go home
    4. A. a lot      B. lot of    C. a lot of      D. much
    5. A. schools    B. cities   C. houses         D. families
    6. A. pay         B. take    C. buy            D. lend
    7. A. teachers    B. girls   C. boys           D. all the children
    8. A. look up     B. turn on C. worry about    D. make sure
    9. A. better      B. shorter C. longer         D. worse
    10. A. not        B. never    C. hardly        D. really

    答案

    ecooco.net.cn防止偷窃^
    1A  2B  3C  4C  5D  6A  7B  8C  9A  10D


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: