• 难度: 使用次数:75 入库时间:2014-12-30

    完形填空。阅读下面的短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。

    Tom lives in New York. His father has a shop and his mother is a doctor. He is seven years old now, and begins  1  to school this autumn. It’s far   2  from their shop and his father  3  him to school every day. So he   4  never late for school and his teachers all like him.

           It’s Monday today, Miss Hunt is teaching them to   5   from one to ten. Sam is studying hard. Soon he can count   6  . Miss Hunt is happy and  7   ,

           “How many people are there in your  8  , Sam?”

           Sam stands up and says, “Two, Miss Hunt.”

           “   9  ’are they?”

           “My father and my mother.”

           “Oh?” Miss Hunt is surprised. She says, “ There are three people in your family.”

           “But now I am not   10  . I am at school, you know!”

    (      ) 1. A. go                     B. goes        C. to go            D. go to

    (      ) 2. A. away                 B. from        C. to                D. around

    (      ) 3. A. walks                B. brings      C. carries          D. drives

    (      ) 4. A. does                 B. is             C. doesn’t         D. isn’t

    (      ) 5. A. count               B. want        C. know             D. ask

    (      ) 6. A. it                     B. them         C. they              D. its

    (      ) 7. A. answers          B. says          C. tells              D. asks

    (      ) 8. A. house             B. home         C. family           D. room

    (      ) 9. A. Whose            B. What        C. Which          D. Who

    (      ) 10. A. at school       B. in class      C. at home       D. after school

    答案

    1C  2A  3D  4B  5A  6B  7D  8C  9D  10C

    ^cooco.作文指导net.cnf



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: