• 难度: 使用次数:156 入库时间:2015-01-02

    完形填空

    The most positive(乐观的)person I have ever seen is my dad! He is so positive that I do not ___1___hearing a single word from him which is related (相关的) to hopelessness!

    Unlike most mums and dads, my dad never says things that make me feel___2___. He is always there to give me encouragement and help. ___3___1 do wrong things, he always tells me what's right in a positive way. For example, if I am in___4___, he often tells me to open the books he bought me. Then he asks me to read the___5___that can help me with the problems I'm facing. After that, we have a___6___together.

    Even though I'm not always a good kid, my dad___7___shouts or gets angry with me. I know that he's___8___ a daya day when I grow up and understand things in my life.

        I can see the reason that he is so positive is because he believes in___9___.And he believes that whatever___10___, it is under control. So we have nothing to worry about. Be positive!

       1. A. mind         B. keep          C. like            D. remember

       2. A. good         B. bad           C. rich            D. poor

       3. A. When        B. Until         C. Before        D. Since

       4. A. fear           B. trouble      C. surprise      D. danger 

       5. A. titles          B. orders       C. stories        D. questions

       6. A. discussion  B. practice    C. meeting       D. review

       7. A. usually       B. ever         C. sometimes    D. never

       8. A. looking for                     B. worrying about  

                   C. waiting for                    D. thinking about

       9. A. itself         B. myself        C. himself       D. yourself

       10. A. moves   B. happens     C. appears       D. develops

    答案

    1D  2B  3A  4B  5C  6A  7D  8C  9C  10B

    ^cooco.net.cn 试题Net中心b


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: