• 难度: 使用次数:100 入库时间:2015-01-15

    完形填空

    请先阅读下面短文,掌握其大意,然后从各小题所给的ABCD四个选项中选出可以填入相应空白处的最佳选项。

    Most students are interested in fashion. They know about fashion _1__ TV, magazines or other persons. What do they think of fashion? We did a __2__ last week. We _3__ thirty students six things and asked them some questions. __4_ student answered. Do you want to know _5__ they think?

    Paul and Barry like the belt. Mary and Linda __6__ mind the key ring. Ten of them like the glasses. They think they look __7__ with glasses. Most girls like the scarf. But many boys can't stand it. “It's for girls” They __8__. Fifteen students love the __9__ because it can tell them the time. Everyone likes the mobile phone(手机). They think it can really help them __10__ in life.

    (  )1.A.from       B.at                C.to               D.of

    (  )2.A.sport            B.job              C.test            D.survey

    (  )3.A.visited          B.showed        C.gave          D.saw

    (  )4.A.All               B.Each            C.Some         D.Many

    (  )5.A.how            B.why              C.what          D.where

    (  )6.A.don't           B.can't             C.aren't          D.weren't

    (  )7.A.terrible         B.bad             C.boring          D.cool

    (  )8.A.told              B.spelled         C.said           D.spoke

    (  )9.A.watch           B.book          C.tennis          D.camera

    (  )10.A.a little         B.a lot            C.little            D.a bit

    答案

    1A  2D  3B  4B  5A  6A  7D  8C  9A  10B

    e初中Net化学czhx.cooco.net.cn^


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: