• 难度: 使用次数:181 入库时间:2015-01-21

    完形填空

    Dogs are people's friends. They will do anything their masters(主人)ask them to do and they do their duty very well.

          Curly is my black dog. He is big and strong. He is strong enough to carry me on his      1   . He likes running and playing with me. He likes to     2 .my father around in the fields, too.

        One day my father took off his coat. put it on the ground  3  a big tree and said to Curly.  4  my coat.”

          Curly sat down on the coat. Then my father remembered he had to   5  dinner for the

      Family.   6  he went home and forgot all about his coat and dog

          Late in the evening I   7  my dog and looked for him everywhere in the yard. I called, "Curly, Curly!" But Curly did not answer.

          Soon my father wanted something in his coat pocket(口袋). Suddenly he remembered     he had done. Quickly he went back to the big tree. What do you think he saw? Curly was   sitting on the coat! He was afraid someone would take it  10 .

    1  A. hand           B. back       C. foot               D. leg

    2  A. follow         B. put         C. go                  D. run

    3  A. for              B. under      C. to                  D. from

    4  A. Look         B. Listen      C. Watch            D. Hear

    5 A. fix               B. discover  C. cook              D. tell

    6 A. Because      B. So          C. Though          D. Or

    7 A. hoped         B. rode       C. missed           D. saw

    8 A. that            B. what        C. if                    D. who

    9 A. always        B. often       C. still                 D. usually

    10A. away          B. in           C. down              D. for

    答案

    1B  2A  3B  4C  5C  6B  7C  8B  9C  10A

    #cooCO.net.cn组卷f


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: