• 难度: 使用次数:133 入库时间:2015-01-22

    完形填空

        Most women like going shopping. But it is not    1  for a woman like me to go shopping. Why do I say so? Firstly, I have three children to look   2   .My husband doesn't even know how to  3    them. I think it's my fault(错误).I always do all the things myself instead of(而不是)teaching  4  .So I feel very  5   every day as a housewife. Maybe I think I feel even more tired than my husband.

        How can I find free time to  6  ? If I do, what should I do with my three children? The oldest of them is only six years old. Secondly, I am getting much fatter. So it's hard for me to 7   clothes that fit me well. Lastly, and I think it's the most  8  .We don't have enough  9   to buy pretty clothes. We have to raise(养育)so many children with the little money that my husband makes. Oh, how I regret(后悔)that I am living such a  10  life because I have so many children.

    1.A. important      B. easy       C. difficult      D. interesting

    2. A. at                B. for          C. after           D. out

    3.A. dress           B. watch     C. read            D. wear

    4. A. him             B. they       C. myself        D. us

    5. A. happy         B. unhappy  C. interesting  D. tired

    6. A. eat             B. rest         C. shop          D. sleep

    7.A. see              B. find         C. look          D. watch

    8.A. beautiful      B. important C. interesting D. hard

    9.A. time            B. children    C. shops        D. money

    10.A. happy        B. rich         C. poor          D. free

    答案

    ^cooco.net.cn 试题Net中心<
    1B  2C  3A  4A  5D  6C  7B  8B  9D  10C



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: