• 难度: 使用次数:73 入库时间:2017-11-22

     完形填空  阅读下面短文, 从每题ABCD四个选项中, 选出一个能填入文章中相应空白处的最佳答案。

    Anna White is an English girl. Her __1_ name is White. She is 12. This is _2__roomIn her roomher books and dictionaries __3__ in the bookcase. Her eraser is on the __4_Her pencil box is on the desk, too. Some pens and a set __5__ keys are in the pencil box.A schoolbag is under the table_6_ it's not Anna's. It's her sister Mary's. A family photo is on the desk. You can see__7_people(人)in it. _8_ are her parents. _9_is the girl? She is Anns sister Mary. Can you __10_ Anna in the photo? Look! Shes here.

    1. A. first        B. English      C. last           D. friend

    2. A. she         B. her           C. hers          D. my

    3. A. am         B. is             C. are            D. be

    4. A. chair      B. desk         C. sofa          D. bookcase

    5. A. in            B. of           C. on             D. for

    6. A. and        B. too          C. but            D. to

    7. A. four        B. three       C. five            D. two

    8. A. That       B. This        C. It              D. These

    9. A. What      B. How      C. Who         D. Where

    10. A. find       B. lost       C. think          D. have

    答案

    1C 2B 3C 4B 5B 6C 7A 8D 9C 10A

    &coo co.net.cn组卷b


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: