• 难度: 使用次数:63 入库时间:2017-11-23

    完形填空

    Do you like animals?Yes,I 1.  .I love to go to the 2.  .I want to write something about my 3.   animals in the zoo. 

    I like pandas.They are black and 4.   and they look so cute.Pandas are 5.   China.They 6.   bamboo leaves.I like monkeys, 7.  .They are lovely(可爱).They like to eat bananas.I think the king()of the 8.   is not happy in the zoo.It looks 9.  .Now it 10.   the forest.Its dream 

    (梦想) is going back to the forest(森林).

    1.A.am            B.have         C.do           D.like

    2.A.park          B.school       C.zoo          D.home

    3.A.like          B.good         C.want         D.favourite

    4.A.white         B.green        C.red          D.yellow

    5.A.on            B.to           C.from         D.for

    6.A.watch         B.eat          C.drink        D.see

    7.A.and           B.but          C.too          D.or

    8.A.zoo           B.park         C.forest       D.tree

    9.A.funny         B.cool         C.pretty       D.lonely

    10.A.miss         B.is missing   C.misses       D.missing

    答案

    1C 2C 3D 4A 5C 6B 7C 8C 9D 10B

    &Cooco.net.cN*


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: