• 难度: 使用次数:125 入库时间:2017-11-24

    完型填空

    In our school , there is an English club(俱乐部), a music club, a football club, a tennis club and many other clubs. The  1  club is the most popular (最受欢迎的)one. And I am in the club because tennis is my  2  sport.

    There are more than 80  3  in the tennis club. About 50% of them are boys. There are 4   teams in the club----Red Team and Yellow Team. There is one  5  every week. Matches 6 me happy. Zhang Yue is an old member in the club.  7 is tall and looks very strong. He is from Beijing. His parents are tennis   8  , too.

    Yang Lei is a short boy. He is the youngest member in the club. He is 11 years old. He is also good at  9 , so he is a member of the swimming club.

    Im the tallest girl in the club. Li Na is my favourite tennis player. She is my 10 . I hope I can be a player like her.

    (   )1. A. tennis       B. football     C. basketball       D. swimming

    (   )2. A. good     B. best         C. favourite        D. boring

    (   )3. A. boys     B. members      C. teachers         D. girls

    (    4.A. one       B. two          C. three            D. four

    (   )5.A. meeting   B. party        C. match            D. class

    (   )6. A. have     B. make         C. ask              D. hope

    (   )7. A. She      B. He           C. They             D. It

    (   )8. A. workers  B. farmers      C. players          D. swimmers

    (   )9. A. running  B. drawing      C. swimming         D. singing

    (   )10. A. student B. teacher      C. hero             D. classmate

    答案

    f搜题网http://cooco.net.cnb
    1A 2C 3B 4B 5C 6B 7B 8C 9C 10C



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: