• 难度: 使用次数:112 入库时间:2017-11-26

    完形填空

       Today is Sunday. The students ___1___ go to school. Jim and Kate go___2__ Bill and Jane. Bill and Jane are twins. Today is their birthday. On their way, they see a watch on the ground . It is a ___3_ watch. It looks new and nice. They don’t know __4__it is. They give it to a __5__.

    At_6__ home, the boys and girls play games, they sing “Happy Birthday” ___7___ the twins, they __8___ the big cake and bananas,__9_.

        It’s four o’clock now. It’s time __10__.At last they say bye to the twins. They feel very happy.

    (   )1. A. aren’t     B. don’t        C. can’t              D. mustn’t

    (   )2. A. to look   B. to see       C. look at           D. see

    (   )3. A. new        B. nice         C. English            D. Japanese

    (   )4. A. who        B. where      C. whose            D. what

    (   )5. A. old man  B. old woman C. teacher         D. policeman

    (   )6. A. Bill’s and Jane’s            B. Bill’s and Jane

          C. Bill and Jane’s                  D. Bill and Jane

    (   )7. A. for         B. to                 C. at                D. into

    (   )8. A. share     B. has               C. enjoys          D. find

    (   )9. A. also       B. too               C. and             D. also too

    (   )10. A. to play games               B. to go home  

               C. to go to school              D. to go to bed

    答案

    c免费搜题cooCo.net.cn@
    1B 2B 3A 4C 5D 6C 7B 8A 9B 10B



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: