• 难度: 使用次数:182 入库时间:2017-11-26

    完形填空

       Friends are very important in our life. I think one cannot live without   1  . They say that the friend in need is a friend indeed. I think it is really so.

       I have a very good friend. His name is Joe. My friend and I     2   do our best to help each other. My friend is a very good, kind and clever boy. Now we are in    3  classes, but we like to   4   together and help each other.

       When we have some free time, we go for walks, read and    5   about books, watch films, go to the park or play computer games. Playing computer games is our     6   . Both of us also like   7   very much. We often go swimming together. We are football fans and we like to watch the football matches 8   TV or go to the stadium. We   9   the football club together.

        I love my friend very much. I think he is a true friend. Our friendship is very

    __10   to me and I will try my best to be a good friend too.

    1. A. friends     B. teachers        C. parents      D. classmates

    2. A. ever       B. never          C. always       D. sometimes

    3. A. good       B. bad           C. same        D. different

    4. A. study       B. drink         C. rest          D. eat

    5. A. think       B. talk           C. tell          D. know

    6. A. hobby      B. subject        C. homework    D. dolls

    7. A. music      B. art            C. science       D. sports

    8. A. on         B. in             C. at            D. for

    9. A. have        B. make          C. join         D. find

    10. A. cheap(便宜)  B. important(重要) C. difficult       D. easy

    答案

    1A 2C 3D 4A 5B 6A 7D 8A 9C 10B

    *免费搜题cooCo.net.cnf



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: