• 难度: 使用次数:85 入库时间:2017-11-30

    完形填空

    Look around in your  1 , and you will see  2 inventions. These inventions have  our lives a lot. For example, the light bulb, the microwave oven, the alarm clock, the TV, the  4 . I think all these inventions are very  5 . The light bulb is used for seeing at night. , so we have enough time to work and  every day. The microwave oven is used for  meals. The alarm clock is used to  us time. Sometimes it can wake us up. The TV let us know  9 more about the world and bring us pleasure. The computer is used for playing games and studying. What do you think is the most  10 invention? Can you tell us?

    (   )1. A. family              B. house           C. desk                 D. bed

    (   )2. A. much              B. a lot              C. many                 D. lot of

    (   )3. A. change            B. changing       C. to change         D. changed

    (   )4. A. computer         B. car               C. plane                D. train

    (   )5. A. use                  B. useful           C. used                 D. help

    (   )6. A. play                 B. to play         C. playing             D. played

    (   )7. A. make               B. cook           C. made                D. cooking

    (   )8. A. tell                  B. telling           C. ask                  D. asking

    (   )9. A. with                B. to                 C. into                  D. about

    (   )10. A. help               B. helped           C. helpful              D. helping

    答案

    1B 2C 3D 4A 5B 6A 7D 8A 9D 10C

    fcooco.Net.cnf


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: