• 难度: 使用次数:170 入库时间:2017-11-30

    完形填空

    Jimmy is an American boy.Hes thirteen.He lives 1.   his family in China.There are 2.   people in his family.His father David Clinton,his mother Catherine and his little sister Abbey.He has a yellow dog.3.  name is Larry.Look! Abbey is

    4.  with Larry.His father is washing his car.His mother is cleaning the house.5.  is Jimmy doing? Ah,he is doing 6.  homework in Chinese.He cant 7.  Chinese well,but he loves Chinese very much.Jimmys 8.   works in a middle school as an 9.  teacher.His mother works at a TV station.Jimmy and his 10.  go to the same school. 

    1.A.in            B.on

    C .with           D.at

    2.A.three         B.four

    C.five            D.six

    3.A.Their         B.His

    C.Its             D.Her

    4.A .playing      B.talking

    C.living          D.eating

    5.A.Where         B.What

    C.Why             D.How

    6.A.her           B.its

    C.our             D.his

    7.A.say           B.tell

    C.speak           D.talk

    8.A.mother        B.father

    C.sister          D.dog

    9.A.Chinese       B.Japanese

    C.English         D.Australian

    10.A.boy          B.girl

    C.brother         D.sister

    答案

    1C 2B 3C 4A 5B 6D 7C 8B 9C 10D

    @搜题网http://cooco.net.cn^


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: