• 难度: 使用次数:189 入库时间:2017-12-01

    完形填空。

        Hello, I am Alice. National Holiday was over. This year we hadeight-day holiday. I went to Hainan  2 my family. It's a beautiful seaside city. Wethere for five days. We visited Tianya Haijiao on the  4 day. It was sunny and very hot. So we went   5  in the sea. On the second day, we went to Wanquan River. The water was 6 and the air was fresh. On the third day, we collected many beautiful seashells(贝壳) near Wuzhizhou island. The following days, we went to many  7   beautiful places. We saw many different  8  fruits, such as pineapples, coconuts, mangoes and so on. Weate a lot of seafood. It tasted delicious. We all liked it very much. We enjoyed   10   in Hainan, I want to go there again.

    (  )1. A. a                 B. an                C. the                     D. /

    (  )2. A. in                B. to                 C. with                   D. for

    (  )3. A. stayed         B. stays             C. staying              D. stay

    (  )4. A. last             B. first                C. one                   D. sunny

    (  )5. A. shopping     B. fishing            C. hiking                D. swimming

    (  )6. A. cleaner       B. clean               C. cleanest            D. cleaning

    (  )7. A. another       B. others             C. other                D. the other

    (  )8. A. kinds of      B. kind  of           C. a kind of          D. kinds to

    (  )9. A. too             B. either              C. also                 D. however

    (  )10. A. myself      B. us                    C. ourself            D. ourselves

    答案

    cc ooNet co.ne t.cn组卷>

    1B 2C 3A 4B 5D 6B 7C 8A 9C 10D



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: