• 难度: 使用次数:213 入库时间:2017-12-03

    完形填空

    阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(ABCD)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

    I'm sure many people are working hard for a lot of money, a big house, a new car, expensive clothes and so on. These are considered to be symbols of    1   on the material level. When I was young, I was also    2   reaching for material success. So I chose a job as a salesman and I did make some pretty good money.

    But later I realized that was not what I wanted, because I was often forced to sell products that might not be good for the customers. I became very unhappy    3    I could make a lot of money. I no longer felt proud of my job and even   4   myself for doing things like that. So I    5    my sales job and took another job, this time helping people    6  — the poor and the weak. The sense of belonging (归属感)was great and suddenly I felt successful in my life again. I made less money but I was    7  with myself.

    For my own past, success comes from the feeling of satisfaction and joy. I feel successful when I love what I do, not caring so much about    8   . And I feel the most successful when I    9   my kindness everywhere I go.

        So, be    10   to yourself: Learn to listen to the voice from the bottom of your heart. And find your own way with a happy heart to achieve your own success.

    1. A.luck                    B. success                 C. safety                      D. hope

    2. A.sadly                  B. hardly                   C. crazily                     D. honestly

    3. A.if                        B. since                     C. until                        D. although

    4. A.looked down upon                              B. looked up to         

       C. looked through                                    D. looked into

    5. A.made up            B. gave up                  C. set up                      D. turn up

    6. A.in danger           B. in order                  C. in need                    D. in surprise

    7. A.strict                 B. careful                     C. angry                       D. satisfied

    8. A.trust                 B. love                         C. money                     D. health

    9. A.throw               B. spread                     C. sell                          D. lend

    10. A.true                 B. brave                       C. friendly                   D. terrible

    答案

    #cooco.net.cn防止偷窃c
    1B 2C 3D 4A 5B 6C 7D 8C 9B 10A



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: