• 难度: 使用次数:139 入库时间:2017-12-03

    完型填空

    You have probably heard the expression,It’s raining cats and dogs outside.That means it’s raining very hard but not that  2  cats and dogs are falling from the  3 . However, one day in June, 1882, it really did rain  4  over Dubuque, Iowa. The frogs  5  falling along with hailstones(冰雹)during a  6  storm.

        Hail is formed when drops of rainwater are  7  by heavy winds and are carried high up into the air. There the raindrops become frozen. Many drops may freeze  8  to form balls of ice; these ice balls, or hailstones, then  9  to earth.

    During the storm in Dubuque, the strong winds lifted small frogs from nearby ponds(池塘) 10  the air along with raindrops. When some of these frogs became covered with ice, both hailstones and “frog-stones”fell onto the ground.

    1. A. that             B. how            C. why                    D. if

    2. A. careless      B. blind            C. dead                  D. real

    3. A. hill             B. tower           C. sky                    D. building

    4. A. cats           B. frogs            C. dogs                  D. birds

    5. A. stopped    B. enjoyed        C. began                 D. forgot

    6. A. popular     B. terrible         C. weekly                D. common

    7. A. divided     B. added          C. changed               D. caught

    8. A. together    B. alone           C. so                       D. almost

    9. A. hold         B. lose             C. keep                    D. fall

    10. A. from       B. into             C. after                    D. by

    答案

    fc ooNet co.ne t.cn组卷&

    1A 2D 3C 4B 5C 6B 7D 8A 9D 10B



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: