• 难度: 使用次数:414 入库时间:2017-12-06

    完形填空

     Now more and more Chinese students find life more difficult without their parents. They don't know how to do   1  . Because their parents do almost   2   for them at home. This is a big problem. 

        Joy is 14 years old. One day her parents go away   3   a meeting, so she has to stay at home alone. At first she thinks she will be happy    4   her parents are not in. She can do everything  she likes. But it is six o'clock in the afternoon, she feels  5  "Oh, it's time to have supper. Where can I get my food?" she says to herself. Later she finds some food in the fridge, but she    6 know how to cook. At that moment, she misses her  7ery much. At last she can only go to the supermarket and  8 some food to eat. 

        Many students are    9Joy, they don’t know how to do housework at all. So I think they should learn some basic life skills (基本的生活技能), like cooking, tidying up their rooms or  10  clothes  . They shouldn't depend(依赖) too much on their parents. 

    1A: their homework B: some shopping C: business      D: housework

    2A: something         B: everything        C: nothing         D: anything

    3A: in                     B: at                     C: on                D: for

    4A: so                    B: because            C: but               D: and

    5A: hungry             B: full                    C: excited          D: bored

    6A: can’t               B: doesn’t              C: won’t           D: wouldn’t

    7A: cousin              B: aunt                  C: brother         D: parents

    8A: makes             B: buy                   C: buys             D: cooks

    9A: like                  B: as                      C: so                D: liked

    10: wash                B: to wash             C: washing         D: washes

    答案

    fcooco.net.cn 试题Net中心g
    1.D  2.B  3.D  4.B  5.A 6.B 7.D 8.B 9.A 10.C



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: