• 难度: 使用次数:81 入库时间:2015-03-13

    When one door of happiness closes, another opens. However, we often look at the

        1   door so long that we cant see the one that has been opened for us. It’s true that we dont know 2    weve got until we lose it, and its also true that we dont know what weve been  3   until it goes away.

    Giving someone all your    4  doesnt mean that theyll love you back. Dont expect love in return. Just   5   for it to grow in their hearts.

    There are many moments in life when you miss someone so much that you want to bring them into your   6  and hug them for real! Dream what you want to dream, go where you want to go, and  7    what you want to be,   8   you have only one life and one chance to do all the things you want to do.

    Happiness lies in those who have cried, those who have been hurt, those who have searched, and those who have tried, for only they can understand the    9  of their lives. The   10   future will always be based on a forgotten past. You cant go on well in your life until you let your past failure and heartaches go.

    1A. open  B. same        C. closed       D. broken

    2A. when  B. what        C. why          D. where

    3A. missingB. seeing      C. looking for  D. working

    4A. love  B. time        C. money        D. food

    5A. care  B. look        C. mean         D. wait

    6A. hearts B. dreams      C. lives        D. chances

    7A. do    B. be           C. get          D. turn

    8A. when B. because      C. unless       D. though

    9A. importance B. purpose C. difference   D. answer

    10A. easiest B. happiest C. worst        D. brightest

    答案

    1C

    2B

    3A

    4A

    5D

    6B

    7B

    8B

    9A

    10D

    【解析】

    试题分析:这篇文章主要告诉我们要知道当生活给你关闭一扇门会有另一扇门为你打开,但是你要去发现他们,只有让你的失败和痛苦离开你才能拥有美好的生活。

    1.考查形容词及语境的理解。A. open打开的;B. same相同的;C. closed关闭的;D. broken弄坏的;根据句意当幸福之门关闭后另一扇门就会打开,然而我们经常看关上的门很长时间,以至于我们不能看到已经为我们打开的那一扇,故选C

    2.考查引导词及语境的理解。A. when 何时;B. what 什么;C. why 为什么;D. where在哪;

    根据句意事实上知道我们失去了我们才知道我们得到过什么?what引导的宾语从句根据题意故选B

    3.考查动名词及语境的理解。A. missing失去;B. seeing 看见; C. looking for寻找;D. working工作。Have been doing 一直做某人,句意:实际上直到已经离开了我们才知道失去了。结合题意故选A

    4.考查名词及语境的理解。根据文意可知,给某个人你喜欢的东西并不意味着他们喜欢也给你。A. love 喜欢;B. time 时间;C. money 金钱 D. food食物;根据意义故选A.

    5.考查动词及语境的理解。A. care 在乎;B. look 看;C. mean意味着;D. wait等待;句意;不要指望爱的回报,只是等待它成长在他们心中。结合以上内容,应选D.

    6.考查名词及语境的理解。A. hearts心脏;B. dreams 梦想;梦境; C. lives 生命;D. chances机会;

    此处:在生命中有许多时候你错过了某个人,以至于你想把他们带到你的梦里真正的拥抱着他们,根据题意故选B

    7.考查形容词及语境的理解。 Want to be表示想成为什么;根据句意你所做的梦想去哪就去哪,你想成为什么就成为什么,故应选B

    8.考查连词及语境的理解。A. when 何时;B. because因为;C. unless 除非,如果不;D. though尽管;该句因为你仅有一个生命,一个机会去做你想做的事情,故选B

    9 a高中Net物理gzwl.cooco.net.cnf
    .考查名词及语境的理解。
    A. importance 重要性; B. purpose 目的;C. difference距离;D. answer回答;句意:因为只有他们能理解生命的重要性。根据句意故选A

    10.考查形容词最高级及语境的理解。A. easiest 最容易的;B. happiest 最幸福的;C. worst 最糟糕的;D. brightest最明亮的;根据句意:最美好的未来将总是遗忘掉过去为基础的,可知选D

    考点:教育类短文。



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: